Skip to main content

Over Flor - Jouw kapsalon in Nijmegen

Bij Kapsalon Flor in het hart van Nijmegen word je ontvangen door eigenaresse Flor en haar gepassioneerde team van haarspecialisten. Wij ademen het kappersvak en streven altijd naar de perfectie als het gaat om haar dat bij jouw identiteit past. Tijdens de behandeling sta jij centraal en word je verwend met lekkere koffie, goede muziek en persoonlijke aandacht. Met een eerlijk advies zorgen we ervoor dat je met een glimlach van oor tot oor de deur uit gaat.

Vegan kapper

Specialist in krullen

Natuurlijke producten

Duurzame kapper

Over Flor

Wij zijn meer dan alleen een kapsalon. Wij zijn een duurzame en ecologische kapper die zich inzet voor een betere wereld. Daarnaast geloven we dat de producten die het best zijn voor onze aarde en de dieren, ook het best zijn voor jou. We bereiken prachtige resultaten met de kracht van de natuur. We werken hiervoor met de 100% vegan producten van Authentic Beauty Concept. Deze zijn vrij van sulfaten, parabenen en siliconen en daardoor geweldig voor je haar. Ook werken we onder andere met de planten- en minerale kleuringen van Rodolphe & Co, waarmee we jouw haar op een natuurlijke manier een prachtige kleur kunnen geven.

“Als trotse eigenaresse van Salon Flor en meer dan 20 jaar ervaring weet ik als geen ander hoe ik jouw (krullende) lokken moet knippen én verzorgen. De passie voor het vak in combinatie met de drive om zo goed mogelijk voor onze planeet te zorgen staan aan de basis van Salon Flor. Wil jij, samen met ons, bijdragen aan duurzaamheid én omver geblazen worden door een prachtig kapsel? Dan zien we je hopelijk snel!

Liefs, Flor

Onze dames

Imke

Imke werkt al sinds day one bij Salon Flor en is daardoor een geliefd onderdeel van ons interieur. Met passie en plezier knipt ze de mooiste (krullende) kapsels bij onze trouwe klanten. Ze houdt ervan om mensen mooi te maken en ze daarmee gelukkig te maken.

Jennifer

Deze prachtige dame is de nieuwste aanwinst van ons team, maar heeft ondertussen al 11 jaar ervaring in het kappersvak. In de salon werkt ze graag met alle verschillende soorten haar, natuurlijke producten en geniet ze van de chille achtergrondmuziek. 

Flor

Flor is de trotse eigenaresse van Salon Flor. Met meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak weet ze als geen ander hoe ze jouw (krullende) lokken moet knippen en verzorgen. Met passie voor het vak, mensen en een groene planeet zorgt ze dagelijks voor een totaalbeleving in de salon. Met Flor en haar pure werkwijze én persoonlijkheid kun jij puur genieten. 

Waarom jij een bezoek aan onze kapsalon in Nijmegen verdient:

  • Je ervaart een volledig nieuwe kappersbeleving
  • De relaxte sfeer maakt dat je je meteen thuis voelt
  • Zowel voor dames en heren
  • De ultieme samenkomst tussen eerlijk advies en persoonlijke aandacht
  • Wij weten als geen ander raad met jouw krullen
  • 100% ecologisch en duurzaam volgens het Authentic Beauty Concept
  • Geniet van heerlijke wasunits met massagestoelen

Maak je afspraak bij
Kapsalon Flor online

Je vindt Kapsalon Flor in het hartje van Nijmegen, in de Betouwstraat 18. Kom je met de auto? Wij adviseren om je auto te parkeren in één van de omliggende parkeergarages: Keizer Karelgarage (300 m), Molenpoort P4 (500 m), Marienburg P5 (550 m).

Een afspraak maken bij onze kapper doe je heel makkelijk via ons online boekingssysteem.

Doe je dit liever telefonisch, of heb je vragen over onze behandelingen of ecologische haarproducten? Bel dan naar 024 38 88 322.

Bekijk kappersmenuMaak afspraak online