Over Kapsalon Flor – Jouw kapper in Nijmegen

Kapsalon Flor is gevestigd in het centrum van Nijmegen. In de prachtige salon In de Betouwstraat verwelkomt eigenaresse Flor en haar team van haarspecialisten je graag voor een totale kappersbeleving. Want je wordt hier echt in de watten gelegd. Onze kapsalon staat niet alleen bekend als dames kapper, heren kapper, kinder kapper maar ook als de ervaren krullen kapper van Nijmegen. Wij ademen het kappersvak en streven altijd naar de perfectie als het gaat om haar, dat past bij jouw identiteit. Het team is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen doordat ze regelmatig trainingen volgen.

Tijdens je behandeling sta jij centraal. Bij ons ervaar je haarverwennerij pur sang: een fijne sfeer, lekkere koffie, goede muziek, gezelligheid en persoonlijke aandacht. Met altijd een eerlijk advies over wat mogelijk is met jouw haar, zorgen we ervoor dat jij met een goed gevoel en lach op je gezicht weer de deur uit gaat.

Vegan kapper en streven naar duurzaamheid

In onze kapsalon zie je niet alleen de liefde en passie voor het vak en de persoonlijke aandacht voor jou. Er wordt ook dagelijks gestreefd naar een betere wereld door te werken met zo veel mogelijk duurzame en diervriendelijke handelingen en producten. Zo werkt Kapsalon Flor als enige in Nijmegen met het 100% vegan merk Authentic Beauty Concept (Winnaar van de Dutch Beauty Award 2020).

Lees meer over dit merk en ons streven als duurzame en vegan kapper

Waarom een bezoek aan onze kapsalon in Nijmegen het meer dan waard is:

  • Je ervaart een totale kappersbeleving: je voelt je echt thuis
  • Zowel voor dames, heren én kinderen
  • Altijd goed en eerlijk advies dat past bij jouw identiteit
  • Weet als geen ander raad met jouw krullen
  • 100% vegan en duurzaam volgens het Authentic Beauty Concept

Maak je afspraak bij Kapsalon Flor online

Je vindt Kapsalon Flor in het hartje van Nijmegen In de Betouwstraat 18. Kom je met de auto? Wij adviseren om je auto te parkeren in één van de omliggende parkeergarages: Keizer Karelgarage (300 m), Molenpoort P4 (500 m), Marienburg P5 (550 m).

Een afspraak maken bij onze kapper doe je heel makkelijk via ons online boeksysteem. Doe je dit liever telefonisch, of heb je vragen over onze behandelingen of vegan haarproducten? Bel dan naar 024 38 88 322.

Bekijk onze tarieven | Maak afspraak online