Skip to main content
nieuws

Op zoek naar een goede kinderkapper? Dan ben je bij Kapsalon Flor aan het goede adres!

Ben je op zoek naar een goede kinderkapper in Nijmegen? Dan ben je bij Kapsalon Flor aan het goede adres. Sommige kinderen vinden het lastig om naar de kapper te gaan. Ze houden er niet zo van om lang stil te zitten wanneer ze geknipt worden. Of ze vinden het spannend om geknipt te worden. Bij onze kinderkapper in Nijmegen wordt daar allemaal rekening mee gehouden.

Kinderen knippen is een vak apart. Wij nemen altijd ruim de tijd om kinderen goed op hun gemak te stellen om ze zo rustig te kunnen knippen. Want ben je als kapper rustig, dan voelt het kind dat aan en wordt het kind ook rustiger. Onze kinderkappers bij Kapsalon Flor in Nijmegen hebben veel ervaring met het knippen van kinderen. Daarnaast weten onze kinderkappers als geen ander hoe je jongens en meisjes van alle leeftijden een modern en verzorgd kapsel geeft.

Waarom kiezen voor de kinderkapper bij Kapsalon Flor?

  • Kapsalon Flor heeft veel ervaring met het knippen van kinderen;
  • We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends;
  • Een fijne omgeving, met heerlijke muziek en een prettige sfeer;
  • Kapsalon Flor is een vegan kapper en maakt daarom alleen gebruik van duurzame producten. Deze zijn ook extra goed voor de kinderhuidjes;
  • Heb je een kind met krullen? Kapsalon Flor is ook gespecialiseerd in het knippen van krullen.
  • Voor de ouders staat heerlijke koffie klaar.

Ieder kind is anders, dus bij ieder kind kijken we goed wat het nodig heeft om een fijne knipervaring te hebben. Deze jongedame heeft haar knipbeurt bij Kapsalon Flor als heel prettig ervaren. Een fijne sfeer, lekker chocomelletje en met een frisse coupe (Japanese layers) weer naar huis!