Skip to main content
nieuws

Dé krullen kapper in Nijmegen

Salon Flor is de Krullen kapper in Nijmegen

Het vinden van een goede krullen kapper is voor veel mensen met krullen een lastige opgave. De meeste kappers knippen krullen zoals ze steil haar knippen. Flor eigenaresse van Salon Flor is zelf ook trotse eigenaar van enorme bos met krullen en wilde zich daarom ook specialiseren in het knippen van krullen om een goede krullen kapper in Nijmegen te worden.

Flor: ‘Het is frustrerend als je naar een kapper gaat met een mooie grote bos krullen en je haar niet goed geknipt wordt, zo ga je teleurgesteld naar huis en ben je niet blij met je coupe. Terwijl de kapper juist het tegenovergestelde teweeg moet brengen. Je moet gelukkig worden van een bezoek aan een kapper en je krullen moeten er beter en mooier van worden.’

‘Met mijn bos krullen heb ik vroeger ook veel slechte knipbeurten meegemaakt bij diverse kappers in heel het land’, laat Flor weten. ‘Ik ben vaak teleurgesteld naar huis gegaan. Het is zelfs een keer helemaal scheef geknipt. Voor mij als kapper was het snel duidelijk, ik wil mij focussen op het worden van een goede krullenkapper in Nijmegen. Naast dat wij een volledige vegan kapper in Nijmegen zijn, zijn wij dus ook gespecialiseerd in het knippen van krullen.’

Flor heeft veel cursussen in krullen knippen gevolgd, zij knipt ook met de bekende Curly Girl Methode (ook wel CG-Methode) en is dus een echte krullen expert.

Wat houdt de Curly Girl methode in?
Knippen volgens deze methode houdt in dat bepaalde ingrediënten in de haarverzorgingsproducten vermeden moeten worden, zoals sulfaten, minerale oliën, siliconen, bepaalde wax etc. Daarnaast moet er op een bepaalde manier gewassen, gedroogd en geknipt worden.

Voor krullen is het belangrijk om zo min mogelijk slechte ingrediënten te gebruiken om de krullen tot zijn recht te laten komen. Dit geldt niet alleen voor krullen, maar dit geldt ook zeker voor andere haartypes. Daarom hebben we bij Salon Flor ook gekozen om met zo min mogelijk belastende producten te werken. Zodat ieder haartype volledig gezond behandeld wordt in onze kapsalon. Wij gebruiken hiervoor de producten van Authentic Beauty Concept. Dit zijn allemaal vegan producten, zonder siliconen of bepaalde oliën.

Dus ben jij op zoek naar een krullen kapper in Nijmegen, nieuwsgiering naar onze kapsalon, onze behandelingen en duurzame werkwijze? Dan ben je bij Salon Flor aan het goede adres. Breng een bezoek aan onze kapsalon in het centrum van Nijmegen! Laat je adviseren over je krullen en kom genieten van even tijd voor jezelf. Dat is waarvoor je naar een echte krullen kapper gaat.