Skip to main content
nieuws

Cadeaus voor de feestdagen! Gift-time, let it glow!

De decembermaand is aangebroken, de cadeaumaand! Ben je op zoek naar een leuk Sint of Kerst cadeautje? Dan ben je bij kapsalon Flor in Nijmegen aan het juiste adres!

Giftbox Authentic Beauty

Verwen een dierbare met één van onze giftboxen van Authentic Beauty. We hebben etuis en beauty bags gevuld met producten van Authentic Beauty. Een holistisch premium brand dat is ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt. Hun producten zijn vrij van siliconen, oppervlakte-actieve sulfaten en parabenen. In plaats daarvan maken ze gebruik van veganistische ingrediënten, 100% vegan dus. Alle flessen en potten zijn volledig recyclebaar. Alles is zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd. Kapsalon Flor is de enige in Nijmegen die producten van Authentic Beauty verkoopt.

Een perfect cadeau voor jezelf en voor de aarde. Dus zet deze producten op je verlanglijstje, daar doe je jezelf en de wereld een groot plezier mee!

Rodolphe & Co

Daarnaast is het ook mogelijk om een cadeau samen te stellen met de producten van Rodolphe & co. Rodolphe & Co is een professioneel kappersmerk waarvan de meeste producten ECOCERT gecertificeerd zijn. De producten van Rodolphe & Co zijn met de beste natuurlijke en biologische stoffen uit Bretagne ontwikkeld. Door het gebruik van prestigieuze oliën en extracten wordt respect voor het milieu getoond.

Cadeau op maat

Ook voor een cadeau op maat, kun je bij Kapsalon Flor terecht. Bijvoorbeeld een samengesteld pakket met allerlei beauty producten en een Giftbon. Zodat je goed voor jezelf en je haar kan blijven zorgen in deze coronatijd.

Giftbon

Tot slot hebben we ook een Kapsalon Flor Giftbon. Verras je dierbaren met een heerlijke behandeling bij Kapsalon Flor. Vanaf het moment dat je binnenkomt bij Kapsalon Flor word je in de watten gelegd: Genieten van de lekkerste koffie uit Nijmegen, een ontspannend muziekje, een gezellig praatje en tijdens je behandeling heerlijk ontspanning door een heerlijke hoofdmassage. Persoonlijke aandacht, is voor ons een tweede natuur. Door naar jouw wensen te luisteren en onze expertise toe te passen, creëren we samen het kapsel dat bij jou en je identiteit past. Jij staat altijd op nummer 1.

Kapsalon Flor is haarverwennerij Pur Sang. Bij ons kom je niet alleen voor een kleur- of knipbeurt, maar beleef je een totale kappersbeleving!

Ieder gewenst bedrag is mogelijk en de cadeaubon is onbeperkt geldig.

Koop je cadeau bij Kapsalon Flor!

Ben jij enthousiast en wil je graag een cadeau bij ons kopen? Neem contact met ons op of bel naar 024 38 88 322. Of kom binnenlopen: Kapsalon Flor, In De Betouwstraat 18, 6511 GC Nijmegen