Skip to main content
nieuws

Breng een bezoekje aan onze dameskapper!

Yes Kapsalon Flor is weer open! Wij zijn super blij dat we jullie weer een fijne kappersbehandeling kunnen geven.

Kapsalon Flor is een dameskapper, herenkapper, krullenkapper en kinderkapper in Nijmegen. In deze blog nemen we je mee in de beleving bij onze dameskapper.

Dameskapper in Nijmegen

Kapsalon Flor is dé vegan dameskapper van Nijmegen. Ben je op zoek naar een dameskapper die jou goed kan adviseren over je haardracht, kleur of stijl? En ben je op zoek naar een dameskapper die duurzaam te werk gaat? Daarvoor ben je bij Kapsalon Flor uit Nijmegen aan het goede adres. Ons team heeft jarenlang ervaring in de kapperswereld, van knippen tot aan stijlen, van highlights tot het in model föhnen. En al deze behandelingen worden ook nog eens uitgevoerd met duurzame producten van onder andere Authentic Beauty Concept.

Daarnaast is onze dameskapper gespecialiseerd in het knippen van krullen. Dus dames ben je op zoek naar een dameskapper die jouw krullen goed kan knippen? Dan ben je bij Kapsalon Flor in Nijmegen op de goede plek. Hier kun je met een gerust hart je krullen laten knippen.

Een bezoekje aan dameskapper Flor is naast een kappersbehandeling ook een hele beleving en echt even tijd voor jezelf. Na een bezoek aan onze Kapsalon in Nijmegen kom je als herboren thuis. Dus dames of je nou komt voor een knipbeurt, een volledige nieuwe kleur, wat highlights of het laten knippen van je krullen, bij ons zit je altijd goed! In onze kapsalon is er veel persoonlijke aandacht, goed haaradvies, heerlijke koffie, een fijne sfeer en goede muziek. Wij laten je in onze Kapsalon helemaal thuis voelen

Een happy damesklant
Deze dame koos voor een behandeling bij Salon Flor. Er mocht een flink stuk van haar blonde lokken af. Bij kapsalon flor hebben we haar een heerlijke behandeling gegeven en compleet in de watten gelegd. We begonnen de behandeling met een fijne wasbeurt inclusief een fijne hoofdhuidmassage. Vervolgens hebben we samen haar wensen uitgebreid besproken. Wij hebben ons deskundig advies gegeven. Vervolgens zijn we begonnen met het knippen en hebben we het haar weer goed in model gebracht. Tijdens de gehele behandeling hebben we gebruik gemaakt van de producten van Authentic Beauty Concept. Een heerlijke dameskapper behandeling.

Wil jij een bezoekje brengen aan onze kapper in Nijmegen? Breng dan een bezoekje aan onze kapsalon in de Betouwstraat in het centrum van Nijmegen. Als gespecialiseerde dameskapper adviseren we jou over de beste kleur, coupe en stijl.