Skip to main content

Krullenkapper voor kinderen

Zoals voor al onze klanten nemen wij uiteraard ook de tijd voor een knipbeurt van kinderen. Kinderen komen altijd met plezier bij Kapsalon Flor. Het knippen van kinderen is een vak apart, en doe je daarom niet zomaar even tussendoor. Juist als je de tijd neemt en zelf lekker rustig bent, merk je dat kinderen zich eigenlijk heel makkelijk laten knippen. Ons ervaren team weet precies hoe je jongens en meisjes met krullen een verzorgd en mooi kapsel geeft.

Twijfel je of je kind wel een haarstijl heeft die bij hem of haar past? Aarzel dan zeker niet om advies te vragen. Wij streven er altijd naar om het mooiste kapsel te knippen, waarvan je zoon of dochter écht blij wordt. Op het gebied van krullen weten wij als geen ander raad. Wij zijn tenslotte een gespecialiseerde krullenkapper!

Vegan kapper

Specialist in krullen

Natuurlijke producten

Duurzame kapper

Schone producten en een kapsel
dat écht past bij jouw kind

We kijken altijd goed naar het kind en het haar en adviseren aan de hand hiervan een kapsel dat past bij hun identiteit. Hiermee komen we tot een mooi eindresultaat waarmee jouw kind elke keer weer goed voor de dag komt. En wist je dat wij werken met milieuvriendelijke en ecologische producten? Deze zijn vrij van siliconen, oppervlakte-actieve sulfaten en parabenen. De meest verstandige keuze voor jouw kind!

Bekijk Kappersmenu

Voordelen van onze kinderkapper:

  • Ook geschikt voor mama’s en papa’s: onze heerlijke koffie staat klaar!
  • Fijne en prettige sfeer met aandacht voor de wensen van jou en je kind
  • Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste haartrends
  • Wij gebruiken en verkopen o.a. het vegan en diervriendelijke
    merk Authentic Beauty Concept
  • We streven altijd naar duurzaamheid en naar een zo laag
    mogelijke belasting op het milieu

Tot snel bij Flor!

Ben je nieuwsgierig naar onze kapsalon, onze behandelingen of onze duurzame en ecologische haarproducten? Dan nodigen we je uit om eens bij ons binnen te lopen. We staan je graag te woord. Wil je direct geholpen worden? Maak dan een afspraak. Laat ons je adviseren over het kapsel dat past bij de persoonlijkheid en stijl van je kind. Dat is waarvoor je naar een echte kinderkapper komt!

Maak afspraak online