Skip to main content

Herenkapper Flor

Ben jij op zoek naar een herenkapper in Nijmegen? Ons team kent de kneepjes van het vak als het gaat om mannenhaar. Een goed herenkapsel is namelijk heel wat anders dan ‘zomaar’ een kapsel en begint bij een goede analyse van het haar: door met de handen door het haar te gaan, kan onze herenkapper bepalen hoe het groeit en welke textuur het heeft. Ieders haar groeit met cirkelvormige bewegingen, te beginnen bij de kruin en zoals je zal zien, buigt het haar steeds in dezelfde richting.

Kapsalon Flor heeft kennis en expertise in de verschillende kniptechnieken en door goed te luisteren naar jouw wensen, weet deze herenkapper hét kapsel te creëren dat echt bij jou past. En heb je krullen? Welke soort krullen je ook hebt: grote, grove krullen of kleine krulletjes, alles wordt op de juiste manier aangepakt door onze ervaren krullenkappers en haarspecialisten.

Vegan kapper

Specialist in krullen

Natuurlijke producten

Duurzame kapper

Ervaar pure haar verwennerij
bij onze herenkapper

Ook als man mag je genieten van een moment voor jezelf. Bij Kapsalon Flor in Nijmegen ervaar je de echte kappersbeleving. Ga zitten, geniet van een lekkere kop koffie en goede muziek en laat je knippen of kleuren door onze professionele herenkappers. Tevens werken we je baard of snor weer netjes bij en zorgen we dat deze weer in vorm komt. Vergeet ook die hoofdmassage niet. Je komt als een herboren man thuis! Wij streven altijd naar perfectie als het gaat om haar. Hiervoor werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige duurzame en ecologische producten voor het beste en zo natuurlijk mogelijke resultaat. Goed voor het milieu én voor jou.

Bekijk kappersmenu

Waarom onze herenkapper
het waard is

 • De ultieme kapsalon beleving: haarverwennerij pur sang!
 • Gemoedelijke en prettige sfeer met een goede bak koffie met
  wat lekkers en fijne muziek
 • Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste haartrends
 • Wij hanteren en verkopen o.a. het vegan en diervriendelijke
  merk Authentic Beauty Concept
 • We streven altijd naar duurzaamheid en naar een zo laag mogelijke
  belasting op het milieu
 • Ook dé kapsalon voor dames of specifieke wensen zoals krullen
 • Geniet van heerlijke wasunits met massagestoelen

Tot snel bij Flor!

Ben je nieuwsgierig naar onze kapsalon, onze behandelingen of onze duurzame werkwijze en/of ecologische haarproducten? Breng een bezoekje aan onze kapsalon In de Betouwstraat in het centrum van Nijmegen. We staan je graag te woord. Wil je dat we je direct helpen? Maak dan een afspraak. Samen met jou zorgen we voor een kapsel dat past bij jouw identiteit. Dat is waarvoor je naar een echte herenkapper komt!

Maak afspraak online