Vegan kapper – Kapsalon Flor in Nijmegen

Zo werkt het professionele team van Kapsalon Flor, als enige in Nijmegen, samen met het merk Authentic Beauty Concept. Een holistisch premium brand dat is ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt. Hun producten zijn vrij van siliconen, oppervlakte-actieve sulfaten en parabenen. In plaats daarvan maken ze gebruik van veganistische ingredi├źnten, 100% vegan dus. Alle flessen en potten zijn volledig recyclebaar. Alles is zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd. Wat ze niet toevoegen is net zo belangrijk als wat ze wel toevoegen.

#authenticbeautymovement

Dus lief voor mens, dier en milieu. Maar het Authentic Beauty Concept is meer dan alleen producten. Het is echt een visie, een way of life. Met #authenticbeautymovement probeert dit merk om het elke dag beter te doen. Van de (te recyclen) verpakking, het product tot aan het promotiemateriaal; overal is goed over nagedacht om een perfect resultaat te krijgen met betrekking tot je haar en zo min mogelijk belasting op het milieu.

Wist je dat Authentic Beauty Concept met de key producten uit de Hydrate-lijn de Dutch Beauty Award 2020 heeft gewonnen in de categorie: Haarverzorging Exclusief? De Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland, de Nederlandse vakprijs wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty.

Voor het kleuren en verven gebruiken we de TBH lijn van Schwarzkopf. Ook deze haarproducten zijn 100% vegan en duurzaam.

Vegan haarproducten te koop in onze salon

Het Authentic Beauty Concept ook thuis beleven? Deze haarproducten zijn te koop in onze kapsalon. Ook te bestellen als gift set: leuk om te krijgen, nog leuker om te geven! Neem contact met ons op.

Jouw identiteit staat centraal

Authentic Beauty Concept draait om meer dan producten en gaat zelfs verder dan haar. Dit concept gaat ook over hoe ons lichaam en onze ziel zich verbinden met ons. Want innerlijke schoonheid, net als externe schoonheid, is een reflectie van de binnenkant. Wij moedigen iedereen ertoe zijn of haar eigen innerlijke schoonheid te koesteren. Dit principe passen wij ook toe bij het stylen van jouw haar. Jouw haar zegt veel over je identiteit, het maakt je uniek. Samen met jou kijken we dus naar wat echt bij jou past.

Wij staan voor duurzaamheid

Elke dag streven wij naar een betere wereld. Niet alleen onze producten zijn vegan, maar ook onze werkwijze en apparaten zijn duurzaam. Wij vinden het belangrijk dat wij bijdragen aan een schonere en zuivere omgeving waarbij het welzijn van mens, dier en aarde centraal staat. Lees verder hoe wij zo duurzaam mogelijk te werk gaan in onze kapsalon.

Meer weten over Kapsalon Flor als vegan kapper?

Heb je vragen over onze vegan producten en/of duurzame werkwijze? Of wil je onze Authentic Beauty Concept producten thuis gebruiken of cadeau doen? Neem contact met ons op of bel naar 024 38 88 322. Een afspraak maken doe je hier.

vegan kapper authentic beauty concept scaled
authentic beauty concept vegan kapper scaled
vegan kapper nijmegen kapsalon flor 1
kapsalon flor vegan kapper