Duurzaamheid

Naast het gebruik van vegan producten probeert Kapsalon Flor een duurzame visie in de hele kapsalon door te voeren. Niet alleen het gebruik van natuurlijke ingrediënten en biologisch afbreekbare, dierproefvrije, vegan en duurzame producten zijn bij ons belangrijk. Ook op het gebied van materiaalgebruik en afvalverwerking streven wij ernaar om dit zo duurzaam mogelijk te doen:

Duurzaamheid zichtbaar in de gehele kapsalon

  • Onze kapmantels zijn gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen
  • Je geniet bij ons altijd van heerlijke goede kwaliteit koffie van Café Y Mas
  • Wij zorgen ook voor een veilig klimaat binnen: onze luchtreiniger van AirOasis haalt 99% van alle virusdeeltjes uit de lucht
  • We zijn aangesloten bij energiemaatschappij Greenchoice voor 100% groene energie
  • Maken gebruik van de producten van Authentic Beauty Concept en Schwarzkopf die recyclebaar, afbreekbaar en vegan zijn
  • Wij scheiden al ons afval op juiste wijze
  • Ons promotiemateriaal wordt altijd gedrukt op gerecycled papier
  • Trouwe volgens van de Authentic Beauty Concept movement

Enige vegan kapper in Nijmegen

Wij werken uitsluitend met milieu- en diervriendelijke producten die ook lief zijn voor de mens. Daarom zijn wij fan van Authentic Beauty Concept en de TBH lijn van Schwarzkopf. Deze producten zijn vrij van siliconen, oppervlakte-actieve sulfaten en parabenen. In plaats daarvan maken ze gebruik van veganistische ingrediënten, 100% vegan dus!

In Amsterdam zie je al veel vegan kappers die onze wereld een warm hart toedragen, in Nijmegen is dat nog een stuk minder. Met trots zijn wij de enige kapper die 100% vegan is en altijd streeft naar een duurzame wereld. Wij hopen dat in onze mooie stad meer kappers en kapsalons ons voorbeeld volgen.
Lees meer over onze vegan life- en workstyle.

Meer weten over Kapsalon Flor als duurzame kapper?

Heb je vragen over onze duurzame werkwijze en/of vegan producten? Of wil je onze Authentic Beauty Concept producten thuis gebruiken of cadeau doen? Neem contact met ons op of bel naar 024 38 88 322. Een afspraak maken doe je hier.