Skip to main content

Dameskapper Flor

Ben jij op zoek naar een dameskapper die jou goed kan adviseren over je haarstructuur en de kleur en stijl die perfect bij jou past? Dan kun je uitstekend terecht bij Kapsalon Flor in Nijmegen! Wij zijn gespecialiseerd in de natuurlijke haarval, en bepalen aan de hand van jouw wensen en identiteit welke haarstijl jou het best complimenteert. We zitten al ruim 20 jaar met ontzettend veel passie en expertise in het kappersvak, en hebben onderweg veel ervaring opgedaan met het knippen van krullen. Maar ook voor andere typen haar of een traditioneel kapsel, ben je in de beste handen bij het team van Kapsalon Flor.

Vegan kapper

Specialist in krullen

Natuurlijke producten

Duurzame kapper

Ervaar pure haar verwennerij
bij onze dameskapper

Bij Kapsalon Flor ervaar je haarverwennerij pur sang. Bij onze dameskapper kom je voor een totale kappersbeleving en geniet je van écht even een momentje voor jezelf. Of het nu gaat om een knipbeurt, een volledige nieuwe kleur, het aanbrengen van high- of lowlights of een verzorgingsbeurt tot in de puntjes. Na een bezoek aan onze dameskapper kom je als herboren thuis. Wij vinden het belangrijk om goed en eerlijk advies te geven over wat er mogelijk is met jouw haar. Tijdens een behandeling sta jij centraal. Ondertussen geniet je van de fijne sfeer in de salon, heerlijke koffie, goede muziek en persoonlijke aandacht. Het voelt bijna als thuiskomen.

Bekijk kappersmenuu

Waarom een bezoekje aan onze dameskapper het meer dan waard is

  • Ervaar de ultieme kappersbeleving: haarverwennerij pur sang!
  • Gemoedelijke en prettige sfeer met heerlijke koffie met lekkers
  • Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste haartrends
  • Wij hanteren en verkopen o.a. het vegan en diervriendelijke merk Authentic Beauty Concept
  • Duurzaam en streven naar een zo laag mogelijke belasting op het milieu
  • Ook dé kapsalon voor heren of specifieke wensen zoals krullen
  • Geniet van heerlijke wasunits met massagestoelen

Tot snel bij Flor!

Ben je nieuwsgierig naar onze kapsalon, onze behandelingen of onze duurzame werkwijze en/of ecologische haarproducten? Breng een bezoekje aan onze kapsalon In de Betouwstraat in het centrum van Nijmegen. We staan je graag te woord. Wil je dat we je direct helpen? Maak dan een afspraak. Laat ons je adviseren over de beste kleur en coupe bij jouw persoonlijkheid en stijl. Dat is waarvoor je naar een echte dameskapper komt!

Maak afspraak online