Krullen kapper

In onze kapsalon zien we ze regelmatig: krullen. Er zijn vele verschillende soorten haren en krullen. Van dik tot dun, haar met een slag, kroeshaar of gepermanent haar, en elk type haar stelt eigen specifieke eisen aan behandeling en bewerking. De ene krul mag wat meer ruimte krijgen terwijl de andere juist meer behoefte heeft aan ondersteuning. Voor elk type haar en type krul bekijken wij als krullen kapper wat de specifieke behoeften zijn om zo te bepalen welke kniptechnieken en verzorgingsproducten het beste bij jou passen.

De juiste kniptechniek en verzorging voor jouw perfecte krullen

De meeste kappers knippen krullen zoals ze steil haar knippen. Bij Kapsalon Flor weten ze dat je krullen anders moet behandelen. Eigenaresse Flor heeft veel ervaring in het knippen en verzorgen van krullen, zelf is ze ook trotse eigenaar van een volle bos krullen. Mede door de Curly Girl Methode (ook wel GC-Methode) weet onze krullen kapper hoe je jouw krullen het beste moet verzorgen.

Krullend haar heeft meer vocht nodig dan steil haar, dit betekent niet dat mensen met steil haar geen baat kunnen hebben bij onze methodes. Sterker nog, het zou ook nog kunnen dat je denkt steil haar te hebben, maar dat door het toepassen van onze methode je meer krul of slag blijkt te hebben dan je eerst dacht! Het vermijden van slechte ingredi├źnten in je haarproducten is natuurlijk verstandig voor elk haartype, niet alleen voor krullend haar. Wij gebruiken en hanteren het Authentic Beauty Concept. Vegan producten en een duurzame werkwijze die uitermate geschikt zijn voor jouw perfecte krullen.

Ervaar de totale kappersbeleving bij onze krullen kapper:

  • Haarverwennerij pur sag: Jij staat bij ons centraal.
  • Jarenlange ervaring en kennis in het knippen van krullen
  • Je ontdekt de echte structuur van je haar, ook bij steil haar!
  • Versterkt de veerkracht en vitaliteit van je krullen
  • Biedt extra verzorging door onze vegan haarproducten van o.a. het Authentic Beauty Concept

Tot snel in onze kapsalon

Ben je nieuwsgierig naar onze kapsalon, onze behandelingen of duurzame en vegan haarproducten en werkwijze? Breng een bezoekje aan onze kapsalon in het centrum van Nijmegen. We staan je graag te woord. Wil je dat we je direct helpen? Maak dan een afspraak. Laat je adviseren over je krullen en kom genieten van even tijd voor jezelf. Dat is waarvoor je naar een echte krullen kapper gaat!

krullen kapsalon nijmegen scaled
krullen kapper nijmegen scaled
krullen kapper kapsalon flor nijmegen scaled
krullen kapper scaled