Kinderkapper

Zoals voor al onze klanten nemen wij ook uiteraard de tijd voor een knipbeurt van kinderen. Kinderen komen altijd met plezier bij Kapsalon Flor. Kinderen knippen is een vak apart en is niet iets wat je even tussendoor doet. Juist als je de tijd neemt en zelf lekker rustig bent, merk je dat kinderen zich eigenlijk heel makkelijk laten knippen. Ons ervaren team weet precies hoe je jongens en meisjes van alle leeftijden een modern en verzorgd kapsel aanmeet.

Twijfel je of je kind wel een coupe heeft die bij hem of haar past? Aarzel dan zeker niet om advies te vragen. Wij streven er altijd naar om het beste kapsel te knippen, waarvan je zoontje of dochtertje zal houden. Een kort gemillimeterd coupe of veel vlechtwerk? Ook op het gebied van krullen, weten wij als geen ander raad. Wij zijn tenslotte een gespecialiseerde krullen kapper.

Schone producten en een kapsel dat past bij de identiteit

We kijken goed naar het kind en adviseren een kapsel dat past bij de identiteit van jouw spruit. Wij vinden het belangrijk dat kinderen er verzorgd uitzien, want ook zij hebben recht op een trendy kapsel waarmee ze elke keer goed voor de dag mee kunnen komen. Wist je ook dat wij werken met milieuvriendelijke en vegan producten: dus vrij van siliconen, oppervlakte-actieve sulfaten en parabenen. De meest verstandige keuze voor jouw kind!

Voordelen van onze kinderkapper:

  • Ook geschikt voor mama’s en papa’s: onze heerlijke koffie staat klaar!
  • Fijne en prettige sfeer met aandacht voor de wensen van jou en je kind
  • Altijd op de hoogte van de laatste haartrends
  • Vegan kapper: gebruiken en verkopen als enige kapper in Nijmegen o.a. het diervriendelijke merk Authentic Beauty Concept
  • Streven altijd naar duurzaamheid en naar een zo min mogelijke belasting op het milieu

Wij zien je graag in onze kapsalon

Ben je nieuwsgierig naar onze kapsalon, onze behandelingen of duurzame en vegan haarproducten? Dan nodigen we je uit om eens bij ons binnen te lopen. We staan je graag te woord. Wil je direct geholpen worden? Maak dan een afspraak. Laat ons jou adviseren over het kapsel dat past bij de persoonlijkheid en stijl van je kind. Dat is waarvoor je naar een echte kinderkapper komt!

kapsalon flor nijmegen herenkapper scaled
kinder kapper nijmegen scaled
vegan kapper nijmegen
jouw kapper nijmegen scaled