Herenkapper

Op zoek naar een herenkapper in Nijmegen? Ons team kent de fijne kneepjes van het vak als het gaat om mannenhaar. Een goed herenkapsel is namelijk heel wat anders dan ‘zomaar’ een kapsel en begint bij een goede analyse van het haar: door met de handen door het haar te gaan, kan onze herenkapper bepalen hoe het groeit en welke textuur het heeft. Ieders haar groeit met cirkelvormige bewegingen, te beginnen bij de kruin en zoals je zal zien, buigt het haar steeds in dezelfde richting.

Kapsalon Flor heeft kennis en expertise in de verschillende kniptechnieken en door goed te luisteren naar jouw wensen, weet deze herenkapper elke keer weer het kapsel te creëren dat echt bij jou past. Heb je krullen? Krullen komen voor in verschillende vormen en soorten. Of je nou grote, grove krullen hebt of kleine krulletjes, alles wordt op de juiste manier aangepakt door onze ervaren krullen kapper en haarspecialisten.

Ervaar haarverwennerij pur sang bij onze herenkapper

Ook als man mag je genieten van een moment voor jezelf. Bij Kapsalon Flor in Nijmegen vind je de echte kappersbeleving. Ga zitten, geniet van een lekkere kop koffie en goede muziek en laat je knippen of kleuren door onze professionele kappers. Tevens werken we je baard of snor weer netjes bij en zorgen we dat deze weer in vorm komt. Vergeet ook die hoofdmassage niet. Je komt als herboren thuis! Wij streven altijd naar perfectie als het gaat om haar. Hiervoor werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige duurzame en vegan producten voor het beste en zo natuurlijk mogelijke resultaat. Goed dus voor het milieu én voor jou.

Waarom een bezoek aan onze herenkapper het meer dan waard is

  • De ultieme kapsalon beleving: haarverwennerij pur sang!
  • Gemoedelijke en prettige sfeer met een goede bak koffie en lekkere muziek
  • Altijd op de hoogte van de laatste haartrends
  • Vegan kapper: hanteren en verkopen als enige kapsalon in Nijmegen o.a. het diervriendelijke merk Authentic Beauty Concept
  • Streven altijd naar duurzaamheid en naar een zo min mogelijke belasting op het milieu
  • Ook de kapsalon voor dames, kinderen of specifieke wensen zoals krullen

Tot snel in onze salon

Ben je nieuwsgierig naar onze kapsalon, onze behandelingen of duurzame werkwijze en/of vegan haarproducten? Breng een bezoekje aan onze kapsalon In de Betouwstraat in het centrum van Nijmegen. We staan je graag te woord. Wil je dat we je direct helpen? Maak dan een afspraak. Samen met jou zorgen we voor een kapsel wat past bij jouw identiteit. Dat is waarvoor je naar een echte herenkapper komt!

herenkapper centrum nijmegen scaled
herenkapper nijmegen centrum betouwstraat scaled
herenkapper nijmegen centrum scaled
heren kapper nijmegen scaled