Dameskapper

Ben je op zoek naar een dameskapper die jou goed kan adviseren over een haardracht, kleur of stijl die ook nog eens perfect bij jou past? Daarvoor kun je uitstekend terecht bij Kapsalon Flor uit Nijmegen. Ons team is gespecialiseerd in de natuurlijke haarval en bepalen aan de hand van jouw wensen en identiteit wat het beste bij jou past. Wij beoefenen het kappersvak al meer dan 20 jaar met ontzettend veel passie en expertise. Ook met jouw krullen kun je bij ons terecht. Maar ook voor andere type haar of een traditioneel kapsel, ben je in goede handen bij Kapsalon Flor.

Ervaar haarverwennerij pur sang bij onze dameskapper

Bij Kapsalon Flor ervaar je haarverwennerij pur sang. Bij onze dameskapper kom je voor een totale kappersbeleving en echt even tijd voor jezelf. Of het nu gaat om een knipbeurt, een volledige nieuwe kleur, het aanbrengen van high- of lowlights of een permanent. Bij deze dameskapper kom je als herboren thuis. Wij vinden het belangrijk om een goed en eerlijk advies te geven over wat mogelijk is met jouw haar. Tijdens een behandeling sta jij centraal. In onze salon geniet je van een fijne sfeer, lekkere koffie, goede muziek en persoonlijke aandacht. Je voelt je echt even thuis.

Waarom een bezoek aan onze dameskapper het meer dan waard is

  • Ervaar de ultieme kappersbeleving: haarverwennerij pur sang!
  • Gemoedelijke en prettige sfeer met heerlijke koffie
  • Altijd op de hoogte van de laatste haartrends
  • Vegan kapper: hanteren en verkopen als enige kapsalon in Nijmegen het diervriendelijke merk Authentic Beauty Concept
  • Duurzaam en streven naar een zo min mogelijke belasting op het milieu
  • Ook de kapsalon voor heren, kinderen of specifieke wensen zoals krullen

Wij zien je graag in onze kapsalon

Ben je nieuwsgierig naar onze kapsalon, onze behandelingen of duurzame werkwijze en/of vegan haarproducten? Breng een bezoekje aan onze kapsalon In de Betouwstraat in het centrum van Nijmegen. We staan je graag te woord. Wil je dat we je direct helpen? Maak dan een afspraak. Laat ons jou adviseren over de beste kleur en coupe bij jouw persoonlijkheid en stijl. Dat is waarvoor je naar een echte dameskapper komt!

kapper nijmegen wassen scaled
dameskapper nijmegen kapsalon flor scaled
kapsalon flor nijmegen krullen scaled
kapsalon flor nijmegen verven scaled