Ontdek de behandelingen van Kapslon Flor uit Nijmegen

Bij Kapsalon Flor ervaar je haarverwennerij pur sang. Naast een ervaren herenkapper, dameskapper, én krullen kapper, vind je hier een totale kappersbeveling. Tijdens jouw bezoek staat persoonlijke aandacht, een gedwongen sfeer, goed advies, creativiteit en vooral jij, centraal.

Authentiek Beauty Concept

Om een canvas voor mooi haar te creëren, kun je bij ons genieten van een multi-sensorisch Authentiek Beauty Concept Memento behandeling, geïnspireerd door mindfulness. Ontdek hoe een harmonieuze waservaring, haar- en hoofdhuid reinigt en zuivert door massagebewegingen die gericht zijn op specifieke drukpunten om ontspanning te bevorderen. Om haar, geest en ziel opnieuw in balans te brengen, worden langzame en ritmische bewegingen gebruikt om een moment te creëren dat het onthouden waard is.

Van balayage, permanent, krullen en kroeshaar, highlights of tot slechts de uitgroei bijwerken, de specialisten van Kapslon Flor zijn in onze vestiging in Nijmegen van alle markten thuis en zorgen ervoor dat jij de kapsalon met een glimlach verlaat. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en de beste kniptechnieken zoals Japanse layers, effileren, slicen, inknippen en choppen. Daarnaast werken wij met vegan en duurzame producten.

De vegan en duurzame kapper van Nijmegen

Zoek je een professionele en kundige kapper bij jou in de buurt met kennis over de laatste trends op het gebied van haarmode? En ben je op zoek naar een kapsalon die geeft om dierenwelzijn en het milieu? Wij zijn een vegan kapper (de enige in Nijmegen!) en gebruiken alleen diervriendelijke en duurzame producten, ook hanteren wij een unieke duurzame werkwijze, Loop gezellig binnen of maak online een afspraak bij Kapsalon Flor in De Betouwstraat in Nijmegen. We helpen je graag!

Ervaringen van onze klanten

“Niet eerder iemand met zo veel passie zien knippen en dat voelde erg goed! Ze denken met je mee en luisteren naar specifieke wensen. Mooie salon, lekkere koffie.”

Cor Rutten

“Wat een heerlijke beleving bij Flor. Gezellig en allerbelangrijkst: goed geknipt. Ik kan er weer even tegen en kom zeker terug!”

Pauline Houwing

KapsalonFlor_dameskapper

Dameskapper

KapsalonFlor_krullenkapper

Krullen kapper

Herenkapper