Skip to main content

Krullenkapper Flor

Er zijn veel verschillende soorten haren. Van dik tot dun, met een slag of steil of een heerlijke bos krullen! In onze kapsalon zien we regelmatig krullen, met alle verschillende krultypes. Elk type krul stelt haar eigen specifieke eisen aan de behandeling en bewerking. De ene krul mag wat meer ruimte krijgen terwijl de andere juist meer behoefte heeft aan ondersteuning. Voor elk type haar en type krul bekijken wij als krullenkapper wat de specifieke behoeften zijn, om zo te bepalen welke kniptechnieken en verzorgingsproducten het beste bij jou passen.

Vegan kapper

Specialist in krullen

Natuurlijke producten

Duurzame kapper

De juiste kniptechniek en verzorging
voor jouw perfecte krullen

De meeste kappers knippen krullen zoals ze steil haar knippen. Bij Kapsalon Flor weten ze dat je krullen anders moet behandelen. Eigenaresse Flor is zelf ook de trotse eigenaar van een volle bos krullen en heeft veel ervaring met het knippen en verzorgen hiervan. Mede door de Curly Girl Methode (ook wel CG-Methode) weten onze krullenkappers hoe je jouw krullen het beste kunt verzorgen.

Krullend haar heeft meer vocht nodig dan steil haar. Dit betekent niet dat mensen met steil haar geen baat kunnen hebben bij onze methodes. Sterker nog, het zou ook nog kunnen dat je denkt steil haar te hebben, maar dat door het toepassen van onze methode je meer krul of slag blijkt te hebben dan je eerst dacht! Het vermijden van slechte ingrediënten in je haarproducten is natuurlijk verstandig voor elk haartype, niet alleen voor krullend haar. Wij gebruiken en hanteren daarom het Authentic Beauty Concept en werken met producten en (planten)kleuringen van Rodolpho & Co. Dit zijn ecologische producten en een duurzame werkwijze die mild en uitermate geschikt zijn voor jouw perfecte krullen.

Bekijk Kappersmenu

Ervaar de totale kappersbeleving bij onze krullenkapper:

  • Haarverwennerij pur sang: Jij staat bij ons centraal.
  • Wij hebben jarenlange ervaring en kennis in het knippen van krullen
  • Je ontdekt de echte structuur van je haar, ook bij steil haar!
  • Versterkt de veerkracht en vitaliteit van je krullen
  • Bied extra verzorging door onze vegan haarproducten van o.a.
    het Authentic Beauty Concept en Rodolphe & Co.
  • Geniet de heerlijke massagestoelen bij onze wasunits

Tot snel bij Flor!

Ben je nieuwsgierig naar onze kapsalon, onze behandelingen of onze duurzame en ecologische haarproducten en werkwijze? Breng een bezoekje aan onze kapsalon in het centrum van Nijmegen. We staan je graag te woord. Wil je dat we je direct helpen? Maak dan een afspraak. Laat je adviseren over je krullen en kom genieten van even tijd voor jezelf. Dat is waarvoor je naar een echte krullenkapper gaat!

Maak afspraak online